Klinik e-Census bantu pelaksanaan banci penduduk dan perumahan - Nor Salwana, Mohammad Idris (2020)
Kuantan , 9 September 2020 - Banci Penduduk dan Perumahan Malaysia merupakan salah satu aktiviti statistik yang sangat penting yang dilaksanakan setiap sepuluh tahun.