Imuniti Kelompok kawal Covid-19 bukan pilihan sesuai - Ahmad Mahfuz, Gazali; Muhammad Ashraf, Fauzi (Berita Harian Sdn. Bhd., 2020)
Sehingga kelmarin 10,505 kes positif jangkitan COVID-19 direkodkan di Malaysia dengan 133 kematian dilaporkan Kementerian Kesihatan (KKM).