Pengukuhan Etika Penjawat Awam Dimensi Islam - Rashidi, Abbas (2020)
KUALA LUMPUR: Seramai 418 penjawat awam ditahan atas kesalahan membabitkan rasuah sepanjang tahun lalu. Timbalan Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Mohamed Hanipa Maidin berkata daripada jumlah itu, seramai 140 orang sudah dituduh di mahkamah.