Syahir, Kamariah dinobat Atlet Terbaik Anugerah Sukan - Nor Salwana, Mohammad Idris (2020)
Kuantan, 28 Ogos 2020 - Staf Pusat Sukan dan Kebudayaan, Syahir Ahmad Termizi, 26 dinobatkan sebagai penerima Anugerah Sukan bagi kategori Atlet lelaki Terbaik pada Majlis Apresiasi sempena Hari Kualiti & Inovasi 2020 di Dewan Kompleks Sukan, UMP Kampus Gambang baru-baru ini.