Yayasan UMP agih lebih RM9 juta bantuan - Siti Nur Azwin, Zulkapri (2020)
PEKAN - Yayasan Universiti Malaysia Pahang (UMP) mengagihkan lebih RM9 juta sumbangan bagi membantu pelajar dan pelbagai golongan penerima yang memerlukan.