Covid-19 mudah mutasi Apa yang perlu anda faham! - Farah, Eliani (2020)
DOKTOR, seperti ramai tahu, virus wabak Covid-19 mudah bermutasi. Boleh terangkan bagaimana keadaan itu berlaku? Selain itu, saya ingin tahu perbezaan setiap strain tersebut?