Pelajar SKIS teruja terima sumbangan Yayasan UMP - Nor Salwana, Mohammad Idris (2020)
Pekan 26 Ogos 2020 - Perasaan gembira dan teruja jelas terpancar buat 26 murid sekolah kelainan upaya (OKU) yang bersekolah di Sekolah Kebangsaan Indera Shahbandar (SKIS), Pekan apabila menerima sumbangan keperluan harian daripada Yayasan UMP.