Penyelidik UMP hasilkan syampu anti kelemumur dari ekstrak tumbuhan herba - Nor Salwana, Mohammad Idris (2020)
Kuantan, 28 Ogos 2020 - Masalah kegatalan kulit kepala, kelemumur dan rambut gugur sering dialami segelintir masyarakat tidak kira sama ada lelaki ataupun wanita.