Kongsi kegembiraan staf UMP terima APC - Norhidayah, Mohamad (2020)
Kuantan, 28 Ogos 2020 - Penerima Anugerah Perkhidmatan Cemerlang (APC), Samini Mat Hassan yang merupakan Pemandu Kenderaan di Pusat Pembangunan dan Pengurusan Harta (PPPH), Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganggap anugerah yang diperolehnya sebagai hadiah teristimewa sempena persaraannya pada 21 Jun 2020 yang lalu.