Majlis Apresiasi iktiraf 179 warga universiti cemerlang - Norhidayah, Mohamad (2020)
Kuantan, 28 Ogos 2020 - Seramai 179 staf Universiti Malaysia Pahang (UMP) menerima anugerah dalam Majlis Apresiasi sempena Hari Kualiti dan Inovasi 2020 yang menyaksikan seramai 149 staf UMP menerima Anugerah Perkhidmatan Cemerlang (APC) bagi prestasi cemerlang tahun 2019.