Warga UMP hayati Rukun Negara kunci perpaduan - Nur Hartini, Mohd Hatta (2020)
Pekan, 26 Ogos 2020 - ‘Bulat air kerana pembetung, bulat manusia kerana muafakat’, begitulah perumpamaan yang perlu dipegang oleh rakyat Malaysia dalam mengekalkan keharmonian dan perpaduan negara.