Semarak merdeka UMP rai anak istimewa - Siti Nurfarmy, Ibrahim (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2020)
Pekan: Menyantuni anak-anak istimewa antara program dilaksanakan Universiti Malaysia Pahang (UMP) bagi menyemarakkan sambutan Bulan Kemerdekaan peringkat institusi pengajian tinggi berkenaan.