20 pelajar timba ilmu pengetahuan terumbu karang dan ekosistem - Siti Rabiatull Aisha, Idris; Mohamad Najib, Mohammad Nor (2020)
Kuantan, 21 Ogos 2020 - Buat julung kalinya, Pusat Kokurikulum, Jabatan Hal Ehwal Pelajar & Alumni, Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganjurkan Program Khidmat Komuniti Berasaskan Pendidikan: Terumbu Karang dan Kesannya Kepada Ekosistem hasil kerjasama pihak Simply Scooba Industries.