30 staf PPPH bergotong-royong ceriakan Rimba Lestari UMP - Nor Salwana, Mohammad Idris (2020)
Pekan, 18 Ogos 2020 - Seramai 30 staf Pusat Pembangunan dan Pengurusan Harta (PPPH), Universiti Malaysia Pahang (UMP) giat menjalankan persiapan menceriakan Rimba Lestari sebagai usaha mengindahkan kawasan kampus dan menyokong program kelestarian kampus hijau.