Memimpin perubahan pemangkin pencapaian - Mohd Raizalhilmy, Mohd Rais (2020)
Dunia kini sedang mengalami perubahan yang amat pesat dan pantas. Penggunaan teknologi dalam penyampaian maklumat memberi kesan yang mendalam kepada setiap pelosok kehidupan manusia. Tidak semua perubahan bersifat revolusi kepada kehidupan, ada yang hanya bersifat ‘trend’ dan tidak kekal. Setiap perubahan perlu diterima jika perubahan tersebut memberi seribu satu makna untuk kebaikan sejagat.