48,605 lepasan STPM layak masuk 20 universiti awam - Samadi, Ahmad (Berita Harian Sdn. Bhd., 2020)
Putra.jaya: Seramai 48,605 pelajar lepasan Sijil Tinggi Persekolahan Malaysia (STPM) dan setaraf ditawarkan tempat untuk melanjutkan pengajian peringkat Ijazah Sarjana Muda bagi Sesi Akademik 2020/2021 di 20 universiti awam (UA).