Pendaftaran pandu lalu penuntut UMP patuh SOP - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2020)
Kuantan- Seramai 822 penuntut Program Diploma Sesi Akademik 2020/2021 Universiti Malaysia Pahang (UMP) mendaftar secara pandu lalu di pusat pengajian tinggi berkenaan kelmarin.