Pelajar UMP lapor diri dari dalam kenderaan - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Berita Harian Sdn. Bhd., 2020)
Kuantan; Pasangan kembar lelaki seiras antara 822 penuntut Program Diploma Sesi Akademik 2020/2021 Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang mendaftar masuk pusat pengajian tinggi berkenaan, kelmarin.