Impian kembar ke UMP tercapai - Siti Nur Azwin, Zulkapri (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2020)
Kuantan: Pasangan kembar lelaki seiras antara 822 penuntut Program Diploma Sesi Akademik 2020/2021 Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang mendaftar masuk pusat pengajian tinggi berkenaan, kelmarin.