UMP rai dan hargai 9 pesara - Nor Salwana, Mohammad Idris (2020)
Pekan, 6 Ogos 2020 - Persaraan merupakan destinasi yang pasti dihadapi oleh setiap penjawat awam dan banyak pengalaman yang sangat menarik, penuh dengan kenangan, dugaan serta cabaran juga banyak ilmu pengetahuan yang boleh dikongsikan bersama masyarakat.