UMP terima dana TERAJU 2.27 juta bagi Projek Fertigasi Inovasi IOT - Rozana, Sahadan; Siti Nurfarmy, Ibrahim (2020)
Kuantan, 16 Julai 2020 – Universiti Malaysia Pahang (UMP) melalui Pusat Jaringan Industri dan Masyarakat (ICoN) memperoleh geran bernilai RM2,270,000 daripada Unit Peneraju Agenda Bumiputera (TERAJU) bagi pelaksanaan program di bawah Dana Pembangunan Usahawan Bumiputera (DPUB) 2020 di Wilayah Ekonomi Pantai Timur (ECER).