Pentadbir perlu pupuk budaya cemerlang, dinamik dan berfikiran strategik - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2020)
Pekan, 13 Julai 2020 - Dalam era globalisasi yang semakin kompetitif ini setiap organisasi memerlukan pekerjanya agar lebih agresif, kreatif, inovatif, produktif dan dinamik untuk bergerak seiring mencapai matlamat organisasi ke arah kecemerlangan.