UMP dan AITO Firework jalin kerjasama dalam bidang keselamatan kebakaran - Nor Salwana, Mohammad Idris (2020)
Pekan, 14 Julai 2020 - Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan AITO Firework Holding Sdn. Bhd. (AITO) menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) dalam pembangunan modul sistem pengurusan pembelajaran dan perkongsian penyelidikan berkaitan bidang keselamatan kebakaran.