Klinik bergerak bantu warga kerja UMP cakna kesihatan - Siti Nurfarmy, Ibrahim (2020)
Pekan, 13 Julai 2020 – Cakna terhadap kesihatan warga kerja, Pusat Kesihatan Universiti (PKU) menganjurkan Program Klinik Bergerak (Mobile Clinic) yang mengalakkan staf universiti membuat pemeriksaan terhadap status kesihatan mereka.