Syamir Azri wakili negara dalam FISU eSports Challenge Football FIFA 20 - Siti Nur Azwin, Zulkapri (2020)
Pekan, 16 Julai 2020 – Gemar bermain permainan video bola sepak mendorong mahasiswa Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik (Sistem Kuasa), Muhammad Syamir Azri Nazli Lim, 24 untuk melibatkan diri dengan serius dalam sukan ini sehingga berjaya melayakkan diri mewakili Malaysia dalam kejohanan FISU eSports Challenge Football FIFA 20.