Kezaliman Zionis ke atas Palestin terus dibutakan dunia - Ahmad Irfan, Ikmal Hisham (Berita Harian Sdn. Bhd., 2020)
Kematian George Floyd akibat tindakan polis di Amerika Syarikat (AS) membangkitkan slogan Black Lives Matter di seluruh dunia. Kononnya di negara termaju di dunia itu, masih berlaku saki-baki amalan perkauman berdasarkan ras dan warna kulit.