Pelajar Pascasiswazah terima Biasiswa Yayasan UMP - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2020)
Pekan, 14 Julai 2020 - Yayasan UMP memperluaskan agihan dana dengan memperkenalkan biasiswa kepada pelajar pascasiswazah bagi membantu pelajar dalam urusan pembayaran yuran pengajian dan mengurangkan beban perbelanjaan serta wang saku sepanjang mengharungi ranjau kehidupan pengajian penyelidikan di Universiti Malaysia Pahang.