Strategi capai universiti terbaik dunia - Mohd Khairul Anam, Md Khairudin (Berita Harian Sdn. Bhd., 2020)
Kuala Lumpur: Penarafan Quacquarelli Symonds World University Rankings (QS WUR) adalah sistem penarafan yang digunakan untuk mengenal pasti 1000 universltl terbaik di dunia di samping menyediakan perbandingan data yang menyeluruh dan antara penarafan paling di rujuk pada peringkat antarabangsa