Raih penarafan QS 5 Stars untuk pembelajaran dalam talian - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Berita Harian Sdn. Bhd., 2020)
Kuala Lumpur: Taylor's Universiti meningkatkan pencapaiannya dengan mendahului universiti swasta lain apabila melonjak sebanyak 135 tempat pada kedudukan ke-379 menerusi penarafan Quacquarelli Symonds (QS) World University Rankings 2021, baru-baru ini.