MARii perkenal Dwi Ijazah Sarjana - Siti Nurfarmy, Ibrahim (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2020)
Kuala Lumpur: Institut Automotif, Robotik dan IoT Malaysia (MARii) bakal memperkenalkan Dwi Ijazah Sarjana bagi Program Kejuruteraan Automotif bermuJa tahun hadapan melalui kerjasama dengan Universiti Malaysia Pahang (UMP).