UMP dan Kerajaan Negeri Pahang rancang bincang keberhasilan kajian - UMP, PNC (2020)
Pekan, 18 Jun 2020 - Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan Kerajaan Negeri Pahang bakal mengadakan perbincangan meja bulat bagi membincangkan keberhasilan kajian, penganjuran forum berterusan termasuklah isu berkaitan pengangkutan awam dan perihal teknologi dalam memudah cara urusan masyarakat setempat terutamanya membabitkan komuniti di negeri Pahang.