Pertandingan Chinese Bridge secara dalam talian buat kali pertama - Yong, Ying Mei (2020)
Kuantan, 30 Mei 2020 - Buat pertama kalinya Institut Konfusius Universiti Malaysia Pahang (CI UMP) menganjurkan Pertandingan Chinese Bridge Peringkat UMP secara dalam talian (online) menggunakan aplikasi Zoom pada tahun ini berikutan daripada Pandemik COVID-19 yang melanda banyak negara pada ketika ini.