PdP dalam talian kebiasaan baharu pelajar UMP - UMP, PNC (2020)
Pekan, 1 Jun 2020 - Pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) memulakan kelas maya sesuai dengan kebiasaan baharu dalam Pengajaran dan Pembelajaran Dalam Talian (PdP-DT) yang dilaksanakan mulai 1 Jun baru-baru ini.