Kematangan staf akademik dan pentadbiran dalam BDR - Noor Raha, Mohd Radzuan (2020)
Selama ini ramai yang menyatakan Bekerja Dari Rumah (BDR) adalah sesuatu yang amat diinginkan. Bagi kebanyakan orang, BDR adalah suatu bonus kepada sesetengah pekerja kerana berpeluang untuk berada di rumah dan membuat kerja atau tugasan di rumah. Bagi staf akademik dan pentadbiran yang kebanyakannya bekerja di hadapan komputer riba atau komputer meja, bekerja dari rumah adalah suatu yang amat diidamkan.