Norma baharu 3 tatacara bekerja staf UMP sepanjang PKPB - Nor Salwana, Mohammad Idris (2020)
Pekan, 27 Mei 2020 – Kampus Universiti Malaysia Pahang (UMP) kembali ceria setelah lebih dua bulan tidak beroperasi akibat dari Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) dalam memerangi pandemik COVID-19.