Arak hilangkan kewarasan manusia - Mohd Suhardi, Mat Jusoh (Berita Harian Sdn. Bhd., 2020)
Kita dikejutkan banyak kemalangan maut membabitkan pemandu mabuk. Statistik polis sepanjang 2019 menunjukkan 23 kes kemalangan membabitkan pemandu mabuk. manakala lima bulan pertama tahun inl pula menyaksikan 21 nahas yang turut menyebabkan lapan mangsa meninggal dunia.