Mendepani kelaziman baharu di kampus - Siti Nurfarmy, Ibrahim (Berita Harian Sdn. Bhd., 2020)
Kuala Lumpur: Wabak COVID-19 yang berlaku di seluruh dunia menuntut masyarakat untuk melatih dan mendisiplinkan diri dengan normal baharu dalam setiap aktiviti kehidupan seharian termasuklah aktiviti dalam bidang pendidikan tinggi bagi memutuskan rantaian jangkitan virus berkenaan.