COVID-19 Pelajar diminta sabar, penilaian dalam masa seminggu KKM - Rafidah, Mat Ruzki (Berita Harian Sdn. Bhd., 2020)
KUALA LUMPUR: Kementerian Kesihatan meminta tempoh seminggu diberikan kepada mereka untuk menilai data kes jangkitan COVID-19 sebelum memberi kebenaran untuk pelajar pulang.