UMP sumbang cecair sanitasi tangan untuk barisan hadapan - Asrol, Awang (Berita Harian Sdn. Bhd., 2020)
KUANTAN: Dalam usaha membantu petugas barisan hadapan menangani penularan wabak COVID-19, Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyumbang sebanyak 600 unit cecair sanitasi tangan.