142 `LO’ UMP jayakan misi hantar pulang pelajar - Nur Sa’adatul Afzan, Jusoh (2020)
Kuantan, 20 Mei 2020 – Kelibat petugas yang memeriksa pelajar agar mereka yang sihat sahaja dibenarkan menaiki bas dan sentiasa memeriksa dokumen perjalanan serta kerap berhubung dengan pihak anggota Polis DiRaja Malaysia (PDRM) menimbulkan tanda tanya siapakah mereka ini?.