Elak hasil sendiri cecair pembasmi - Asrol, Awang (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2020)
ORANG ramai dinasihat tidak menghasilkan sendiri cecair pembasmi kuman tanpa merujuk pihak yang berpengetahuan dalam bidang sains.