600 botol pensanitasi tangan untuk barisan hadapan UMP - Nik Amirulmu'min, Nik Min (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2020)
KUANTAN - Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyumbang sebanyak 600 botol pensanitasi tangan yang dihasilkan kepada petugas barisan hadapan bagi menangani penularan wabak koronavirus (Covid-19).