PKP Pergerakan Antara Negeri 1 Hingga 3 Mei - Siti Nur Azwin, Zulkapri (2020)
KUALA LUMPUR: Orang ramai yang hendak melakukan pergerakan antara negeri untuk tujuan yang dibenarkan semasa Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) perlu membuat permohonan melalui aplikasi ‘Gerak Malaysia’ bermula esok (26 April).