6 penuntut tumpang kasih di USIM - Mohd Amin, Jalil (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2020)
ENAM penuntut tiga Universiti Awam (UA) terpaksa 'menumpang kasih` di Universiti Sains Islam Malaysia (USIM) di Nilai selepas terkandas ketika menuju ke destinasi masing-masing berikutan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) yang dilaksanakan bermula 18 Mac lalu.