Anjakan cara kerja selaras normal baharu WFH - Raizal Hilmy, Mohd Rais (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2020)
Ungkapan "Apa khabar semua?" sentiasa menjadi ungkapan awal Tan Sri Muhyiddin Yaasin sebelum memulakan Perutusan Khas Perdana Menteri sepanjang tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (PKP).