Tahan lapar 18 jam - fazurawati, Che Lah (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2020)
BERPUASA selama 19 jam. Kedengarannya macam tidak percaya, tetapi itu yang dilalui sesetengah umat Islam terutama di benua Eropah yang berpuasa dalam tempoh amat panjang.