Staf UMP kembali bertugas di pejabat secara berperingkat - Nor Salwana, Mohammad Idris (2020)
Pekan, 22 Mei 2020 - Universiti Malaysia Pahang (UMP) akan mula beroperasi dengan kehadiran staf secara berperingkat di setiap Pusat Tanggungjawab (PTJ) bermula 27 Mei depan menerusi tiga tatacara kehadiran kerja sepanjang Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) dilaksanakan.