Terima Kasih Wiraku - Operasi penghantaran pulang pelajar UMP dan IPT Zon Timur berjalan lancar - Mohd Ferdaus, Musa (2020)
Kuantan, 14 Mei 2020 - Operasi penghantaran pulang pelajar diteruskan lagi dengan menghantar pulang pelajar ke destinasi Labuan, Sabah dan Kuching, Sarawak melibat seramai 18 orang pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan Institusi Pengajian Tinggi (IPT) sekitar Pahang.