Pasor Online platform jual beli buah-buahan dan sayur segar dari ladang - UMP, PNC (2020)
Kuantan, 15 Mei 2020 - Perubahan gaya hidup masyarakat yang semakin bergantung kepada penggunaan perkhidmatan dan perniagaan di internet memecut perkembangan aktiviti membeli-belah secara atas talian.