Pembelajaran outdoor dalam norma yang baharu apakah cabarannya - Siti Rabiatull Aisha, Idris (2020)
Populariti aktiviti outdoor khususnya sukan-sukan ekstrem kian mendapat tempat dalam kalangan belia sejak kebelakangan ini. Industri dalam bidang berkaitan juga kian berkembang dan semakin mendapat tempat di Malaysia. Walau bagaimanapun, pandemik yang melanda negara baru-baru ini telah mengubah norma aktiviti outdoor ini sekaligus menimbulkan persoalan apakah pembelajaran outdoor akan mendapat sambutan seperti sebelumnya atau sudah berubah ke arah pembelajaran di atas talian.